HaraldsMattor_Webb_02-01

HANDKNUTNA MATTOR

Unna dig själv och ditt hem en rejäl dos av lyx med en handvävd matta. Handvävda mattor är så mycket mer än bara mattor. Det är en inredningsdetalj att smycka ditt hem med.

Att väva mattor för hand är en tradition som går långt tillbaka i tiden och även om processen har utvecklats en hel del så är mycket sig likt. En handvävd matta är därför också något kan ses som konst och vi liksom ni ställer mycket höga krav på såväl tillverkning som kvalitet. En handvävd matta är något som du kommer att ha många år framöver i ditt hem. Kom in till någon av våra butiker och låt dig inspireras. Vi har mattor för alla hem och alla rum, i otaliga mönster, färger, modeller och storlekar.

Nedan kan du se vårt breda utbud av våra vackra mattor i ull - flatvävda, handknutna och handvävda. Våra mattor görs på fin ull från välmående får. Ull är ett slitstarkt naturmaterial som håller i många år och mattorna knyts eller vävs omsorgsfullt för hand med ett gediget hantverkskunnande. Välj bland många härliga färger och mönster!

Osäker på vilket mönster som kommer att passa just ditt hem? Kom in till oss, låt dig inspireras och få tips och råd från våra medarbetare som dagligen jobbar med mattor.

Se hela vårt sortiment av handknunta mattor i webbshoppen hos Matt-Tema.se