HaraldsMattor_Webb_02-01

HELTÄCKNINGSMATTOR

Dagens heltäckningsmattor har utvecklats och kvalitén har förfinats, nu är det trendigare än någonsin med heltäckningsmattor! Heltäckningsmattor är ljuddämpande och höjer mysfaktorn i ett rum.

Med en heltäckningsmatta får du vilket rum som helst att kännas ombonat. Det kanske allra mest attraktiva rummet för en heltäckningsmatta är sovrummet. Att få vakna upp och sätta fötterna på en mjuk, varm och tjock heltäckningsmatta ger en känsla av lyx.

Det är även väldigt praktiskt att ha heltäckningsmattor där det finns kalla golv, exempelvis i källaren. Det finns heltäckningsmattor för alla utrymmen och i alla varianter. Vi har mattor som passar för källare, trappor, vardagsrum, kontor, sovrum, uterum osv.

SKRÄDDARSY DIN MATTA!
Hos oss beställer du unika skräddarsydda mattor med egna mått. Du väljer själv vilken storlek du vill ha på din matta, dock med maxbredd på 4-5 meter. Välj din matta antingen som en heltäckande matta över hela golvytan eller som en lös matta med sydd eller bandad kant. Eller varför inte en rund matta?

Att lägga en heltäckningsmatta kan du ganska enkelt göra själv. Viktigt att tänka på är att räkna med några centimeter extra då de flesta rum inte har räta vinklar.

BESTÄLL PROVBITAR
Vi är måna om att alla ska kunna hitta en perfekt matta hos oss. Därför ser vi alltid till att vårt sortiment uppdateras och utökas. Nya modeller såväl som mängder av olika färger och mönster gör att vi vågar påstå att du kan hitta det som passar dig och ditt rum allra bäst.

Se hela vårt sortiment av heltäckningsmattor i webbshoppen hos Matt-Tema.se