HaraldsMattor_Webb_02-01

ULLMATTOR

Här har vi samlat våra vackra mattor i ull - flatvävda, handknutna och handvävda. Våra mattor görs på fin ull från välmående får. Ull är ett slitstarkt naturmaterial som håller i många år och mattorna knyts eller vävs omsorgsfullt för hand med ett gediget hantverkskunnande. Välj bland många härliga färger och mönster!

Det är allt fler som har upptäckt alla de fördelar som finns med ullmattor. Ull är ett naturmaterial vilket allt fler vill ha i sitt hem. En ullmatta är både praktisk och estetiskt tilltalande. Tack vare sin smutsavvisande förmåga kan du fokusera på annat roligt än att oroa dig för eventuell smuts på din matta.

Det natursköna materialet är både varmt och mjukt att gå på och mängderna av mönster och färger som du har att tillgå hos oss gör att du garanterat kommer att hitta en ullmatta som passar ditt hem och ditt rum.

Ullmattor passar i alla rum i hemmet. Med en ullmatta har du en slitstark matta som håller länge, är estetiskt tilltalande och lätt att sköta. Ja, en ullmatta har alla de egenskaper en matta bör ha. Upptäck alla dessa fördelar du med. Ta en titt i vår webbshop eller i någon av våra butiker och låt dig inspireras.

Se hela vårt sortiment av ullmattor i webbshoppen hos Matt-Tema.se