Höstnyhet Log!

Höstens nyheter börjar nu trilla in i butiken! Detta är vår nya matta Log! Välkommen in i butiken och titta! Mattan finns också i vår webbshop: https://www.matt-tema.se/allamattor/log-gron#tab-wrapper

Log är en wiltonmatta av fin kvalitet. Mattan är utsmyckad av trädets insida och dess årsringar, vilket ger en mysig känlsa in i ditt hem. Mattan passar lika bra i sovrummet, vardsgsrummet och matrummet. Log är en maskinvävd wiltonmatta och är tillverkad i polypropylen. Mattan har en stabil jutebaksida som gör att mattan ligger på plats på golvet.

Mattan är väldigt lättskött & har en fin och tät lugg. Vi rekommenderar att vrida på mattan med jämna mellanrum för att få ett jämnt slitage samt dammsuga mattan regelbundet. 

Färger
Grön, Rost

Storlek och Pris
160×230: 4995:-
200×290: 7995:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *